the voguette. -
min søndag.

Hei! I dag ble jeg vekket halv tolv til en herlig søndagsfrokost. Etter frokosten dro jeg på meg joggeskoene og la ut på en times powerwalk i det herlige "vårværet". Da jeg kom hjem lagde jeg laksewok til middag, og litt senere på kvelden fikk vi besøk av bestevenninna mi og familien hennes. Vi spiste ostekake og koste oss, og da de hadde dratt bakte jeg gulrotrundstykker. En herlig avslutning på en fin helg! Men nå skal jeg sove, ettersom jeg må opp ti på fem i morgen... God natt!tredje mars.

Hei! Min lørdag startet med at jeg ble vekket rundt halv tolv, og da lagde jeg meg en supergod frokost før jeg, mamma og pappa dro ut på en aldri så liten handlerunde. Vi var først på bruktbutikken her i bygda, hvor vi leverte inn en hel haug med gamle ting, i tillegg til å kjøpe litt "nytt", før turen gikk videre til matbutikken, hvor vi handlet inn til helga. Så ble det en snartur på Europris for å handle inn godteri, og etter det dro jeg og mamma til en butikk som heter Fruene i fjøset, hvor de selger klær, sko og interiørting, i tillegg til å drive en café. Jeg spiste en fantastisk pizzamuffins og mamma spiste en sjokoladecupcake! Så dro vi på Bunnpris, hvor jeg kjøpte meg syv meter (!!) silkebånd som jeg skal ha i flere skopar jeg har. Da vi kom hjem lagde jeg squashagne til middag, og på kvelden fikk jeg besøk av bestevenninna mi, Sigrid. Vi snakket, lo, så tv og spiste masse popcorn. Herlig lørdag!


deadlinefredag.

Hola! I dag var jeg på skolen en kort stund, ettersom vi kun hadde to timer samfunnsfag + deadline på fiksjonsfilmen vår i media. Og ettersom gruppa mi ble ferdig med filmen i går, så leverte vi og dro klokken elleve. Jeg og Mia stakk til byen en tur, hvor vi vandret en stund rundt på Fretex og Antikvitetshuset Tordenskiold før vi gikk til Olavskvartalet og satte oss på en café som heter Latteliten. Der drakk vi hver vår gigantiske, ferskpressede appelsinjuice, før vi tok bussen hjem til Rissa. Da jeg kom hjem spiste jeg, mamma og pappa spaghetti og hjemmelagde kjøttboller til middag, og etter det har jeg ikke gjort stort. Kun lugget langflat på sofaen og sett på tv. Pluss spist frukt og litt sjokolade! Og nå har jeg store planer om å finne senga snart, slik at jeg kommer meg opp i nogenlunde rett tid i morgen. God natt! 


Bare dumt denne jakken var en barnejakke, og at jeg ikke vet hvilket kjønn tantebarnet mitt blir enda.. Ellers hadde den vel blitt med hjem!første mars.

Heia! Den første dagen i mars har vært ganske slapp, men fin for min del. Den startet med at jeg forsov meg to timer, og dermed rakk jeg ikke gymmen, så jeg spiste en god frokost før jeg stakk en snartur til byen, hvor jeg prøvde en kjempefin kjole, men som jeg ikke hadde råd til... He-he. Deretter kom jeg meg på skolen til mediatimene, og der fikk gruppa mi ferdigstilt fiksjonsfilmen vi har jobbet med i tre uker! Herlig. Så dro jeg en snartur på butikken før jeg stakk hjem til leiligheten, og her har jeg vært siden. Jeg har rett og slett ikke gjort en dritt, bortsett fra å spise middag og frukt og å se en haug med episoder av Gossip Girl og The Bachelor. Og nå skal jeg se ferdig Criminal Minds før det er natta! Og i morgen er det helg igjen, jippiiii!!!

skuddonsdag.

Heia! Tenk da, dere, denne datoen får vi ikke igjen før om fire år! Det er litt rart å tenke på, eller hva? Min onsdag startet hjemme i bygda mi, hvor jeg spiste en herlig frokost før jeg busset til Trondheim. Vel fremme i byen dro jeg på skolen, hvor jeg var fra ti til halv fire, og etter skolen rakk jeg en liten tur innom leiligheten min før jeg dro på trening. I dag deltok jeg på functional moves, og det var mye hardere enn jeg hadde trodd.. Dessuten hadde jeg tydligvis spist for lite tidligere på dagen, noe som resulterte i en mildt sagt død kropp etterpå. Men nå har jeg da kommet meg hjem til leiligheten igjen, og jeg har fått i meg middag og en hel haug med gulrøtter. Og her har dere dagen min i instagrambilder. 
instahelg.

Fra torsdag til søndag var jeg jo på hytta sammen med mamma og pappa, og det jeg i hovedsak gjorde var å slappe av. Og å spise en hel del godis! Ellers leste jeg magasiner og så tv i tillegg til at vi hadde en del besøk av fine folk. På lørdag grillet vi i solveggen ved naustet, til og med! Herlig at våren nærmer seg. Dere kan følge meg på Instagram om dere søker på KINEEMELIE, forresten. 


torsdag i trondheim.

Her har dere da bildene fra torsdag, da jeg og mamma var i Trondheim på en ekte "mor-datter"-tur. Vi var på Fairytale Cupcakes og spiste verdens beste cupcakes før resten av dagen gikk med til shopping (litt for mye, he-he) og lunsj på Jordbærpikene. Kjempekoslig dag!trondheim.

Hei! Nå kom jeg nettopp hjem fra Trondheim, og er på vei videre til hytta, så tenkte bare jeg kunne dele noen bilder med dere!
Først var vi på Fairytale Cupcakes, verdens kosligste cupcakecafe.Og jeg spiste en kjempegod oreocupcake!Vi shoppet så mye at vi fikk vondt i skuldrene..Jeg kjøpte blant annet denne veska som jeg har siklet etter leeeenge.Og denne freeshe klokka! Resten av innkjøpene og dagens outfit kommer senere i kveld.torsdag.

Hei og god morgen! Jeg har vært oppe siden halv åtte (noe som er tidlig når man har ferie, haha!) ettersom at jeg og mamma skal ta bussen til Trondheim snart. Der skal vi bare ha en skikkelig "mor-datterdag" med cupcakes, shopping og lunsj, før turen går videre til hytta når vi kommer hjem i kveld. Håper dere får en fin torsdag, og at dere som har ferie nyter den for alt den er verdt!onsdagsmorgen.

Hei! I morges stod alarmen på til klokka 0530, så da spratt jeg opp og løp på badet. Jeg og Maria (søstra mi) skulle nemlig dra til Røros for å besøke Rørosmartnan i dag, men da jeg hadde lagt sminken på det ene øyet, så jeg at jeg hadde fått en melding fra henne om at hun var syk. Dermed la jeg meg igjen, og sov til klokka tolv... Ehe. Så nå er jeg nettopp ferdig med frokosten og sitter i sofaen og leser yndlingsbloggene mine. Resten av dagen aner jeg ikke hva jeg skal ta for meg, men jeg finner vel på noe. Håper dere får en fin onsdag, da!fin mandag.

Heia, og god kveld! I dag hadde jeg på alarm til kvart over elleve, så da stod jeg opp og mekket meg en herlig frokost bestående av ei brødskive med skinke og en yoghurt med ekstra bær. Yum. Så slappet jeg av i omtrent en time, før jeg bega meg ut på en times powerwalk. Herlig med litt frisk luft, spesielt når det begynner å bli plussgrader ute! Da jeg kom hjem igjen lagde jeg burger i pitabrød til middag til meg, mamma og pappa, og etter det har jeg ikke gjort stort. Kun sett litt gamle episoder av Frustrerte Fruer, hehe. Og nå skal jeg se Gossip Girl og drikke en stor kopp grønn te! Håper dere får en topp mandagskveld.Les mer i arkivet » Mars 2012 » Februar 2012

Photobucket
min profil


kategorier.


bloglovin


hits