the voguette. -
inspirasjon#8.


skuddonsdag.

Heia! Tenk da, dere, denne datoen får vi ikke igjen før om fire år! Det er litt rart å tenke på, eller hva? Min onsdag startet hjemme i bygda mi, hvor jeg spiste en herlig frokost før jeg busset til Trondheim. Vel fremme i byen dro jeg på skolen, hvor jeg var fra ti til halv fire, og etter skolen rakk jeg en liten tur innom leiligheten min før jeg dro på trening. I dag deltok jeg på functional moves, og det var mye hardere enn jeg hadde trodd.. Dessuten hadde jeg tydligvis spist for lite tidligere på dagen, noe som resulterte i en mildt sagt død kropp etterpå. Men nå har jeg da kommet meg hjem til leiligheten igjen, og jeg har fått i meg middag og en hel haug med gulrøtter. Og her har dere dagen min i instagrambilder. 
#280212.Fuskepels fra Zara, genser fra H&M, klokke fra Gina Tricot, jeans fra Bik Bok, boots fra Roots.matthew.

Ah, disse bildene av Matthew Gray Gubler er perfekte. Matthew er jo så sjarmerende og finfin. Drømmemann ja! Selvfølgelig er verdens beste Terry Richardson fotografen.
instahelg.

Fra torsdag til søndag var jeg jo på hytta sammen med mamma og pappa, og det jeg i hovedsak gjorde var å slappe av. Og å spise en hel del godis! Ellers leste jeg magasiner og så tv i tillegg til at vi hadde en del besøk av fine folk. På lørdag grillet vi i solveggen ved naustet, til og med! Herlig at våren nærmer seg. Dere kan følge meg på Instagram om dere søker på KINEEMELIE, forresten. 


inspirasjon#7.

god natt.


"ny" shorts.

Heia! Grunnen til at jeg kjøpte et par altfor store herrejeans på Fretex på torsdag, var fordi jeg skulle klippe dem om til shorts. Og nå har jeg gjort det, og jeg er superhappy! Den ble akkurat slik jeg ville ha; oversized og "vintage". Det eneste som er litt negativt er at den er så altfor vid at jeg må ha belte på for at den skal henge på i det hele tatt. Men sånn egentlig har det ikke noe å si, for jeg elsker jo belter. Hoho. Hva synes dere? (Sorry for smådårlige bilder...)  
inspirasjon#6.

#250212.
Fuskepels fra Zara, genser fra Bik Bok, klokke fra Gina Tricot, jeans fra Cheap Monday, boots fra Roots.torsdag i trondheim.

Her har dere da bildene fra torsdag, da jeg og mamma var i Trondheim på en ekte "mor-datter"-tur. Vi var på Fairytale Cupcakes og spiste verdens beste cupcakes før resten av dagen gikk med til shopping (litt for mye, he-he) og lunsj på Jordbærpikene. Kjempekoslig dag!theysken's theory.

Kanskje min alleraller største favoritt fra moteukene som har vært hittil! Theysken's Theory treffer virkelig spikeren på hodet i mine øyne, og jeg ønsker alt hjertlig velkommen inn i min garderobe (om jeg hadde hatt penger, i hvertfall....). Modellene er også utrolig vakre med sitt "ugjorte" hår og naturlige sminke. Hva synes dere? 


gårsdagens innkjøp.

Her har dere da bilder av det jeg kjøpte i Trondheim i går! Kjøpte også en kjole, et skjerf + en del interiørting, men det får dere se senere. 

Jeans fra Fretex som skal klippes om til shorts, 69 kr. 


Fuskepels fra Zara, 799 kr.

Solbriller fra H&M, 99 kr.

Veske fra Gina Tricot, 299 kr.Belte fra Fretex, 59 kr.Belte fra Fretex, 59 kr.Klokke fra Gina Tricot, 149 kr.  inspirasjon#5.

#230212.

Fuskepels fra H&M, skjerf fra H&M, jeans fra Cheap Monday, veske fra Gina Tricot, boots fra Roots.trondheim.

Hei! Nå kom jeg nettopp hjem fra Trondheim, og er på vei videre til hytta, så tenkte bare jeg kunne dele noen bilder med dere!
Først var vi på Fairytale Cupcakes, verdens kosligste cupcakecafe.Og jeg spiste en kjempegod oreocupcake!Vi shoppet så mye at vi fikk vondt i skuldrene..Jeg kjøpte blant annet denne veska som jeg har siklet etter leeeenge.Og denne freeshe klokka! Resten av innkjøpene og dagens outfit kommer senere i kveld.torsdag.

Hei og god morgen! Jeg har vært oppe siden halv åtte (noe som er tidlig når man har ferie, haha!) ettersom at jeg og mamma skal ta bussen til Trondheim snart. Der skal vi bare ha en skikkelig "mor-datterdag" med cupcakes, shopping og lunsj, før turen går videre til hytta når vi kommer hjem i kveld. Håper dere får en fin torsdag, og at dere som har ferie nyter den for alt den er verdt!inspirasjon#4.onsdagsmorgen.

Hei! I morges stod alarmen på til klokka 0530, så da spratt jeg opp og løp på badet. Jeg og Maria (søstra mi) skulle nemlig dra til Røros for å besøke Rørosmartnan i dag, men da jeg hadde lagt sminken på det ene øyet, så jeg at jeg hadde fått en melding fra henne om at hun var syk. Dermed la jeg meg igjen, og sov til klokka tolv... Ehe. Så nå er jeg nettopp ferdig med frokosten og sitter i sofaen og leser yndlingsbloggene mine. Resten av dagen aner jeg ikke hva jeg skal ta for meg, men jeg finner vel på noe. Håper dere får en fin onsdag, da!inspirasjon#3.


god morgen.

God morgen! Jeg våkner opp med en god dose inspirasjon fra det koreanske magasinet W denne morgenen. Elsker virkelig disse bildene! Ellers skal jeg og mamma straks begi oss ut i snøværet og gå på besøk til storesøstra mi, hvor vi skal ha en bollebakedag. Gleder meg! Håper dere alle får en super tirsdag, pusspuss.
drømmesko.

Åh, disse skoene er omtrent perfekte. Om jeg bare hadde hatt litt penger på konto... Ehe.fin mandag.

Heia, og god kveld! I dag hadde jeg på alarm til kvart over elleve, så da stod jeg opp og mekket meg en herlig frokost bestående av ei brødskive med skinke og en yoghurt med ekstra bær. Yum. Så slappet jeg av i omtrent en time, før jeg bega meg ut på en times powerwalk. Herlig med litt frisk luft, spesielt når det begynner å bli plussgrader ute! Da jeg kom hjem igjen lagde jeg burger i pitabrød til middag til meg, mamma og pappa, og etter det har jeg ikke gjort stort. Kun sett litt gamle episoder av Frustrerte Fruer, hehe. Og nå skal jeg se Gossip Girl og drikke en stor kopp grønn te! Håper dere får en topp mandagskveld.

inspirasjon#2.


#190212.

Heia. I dag har vært en veldig god og slapp søndag for min del. Ettersom jeg var på fest i går (og ikke la meg til å sove før halv fem i morges), sov jeg til klokka to. Og ellers har jeg ikke gjort stort, bortsett fra å spise middag og frukt, pluss se The Bachelor! Så alt i alt  har jeg kun brukt den første søndagen i vinterferien på å slappe av, noe som har vært utrolig godt. Og ettersom jeg ikke har vært utenfor døra i dag, har jeg gått kledd veldig sommerlig. Sommeren er hjertlig velkommen hos meg nå, i hvertfall.

T-skjorte fra H&M, beltet er vintage, shorts fra Bik Bok, sko fra Nelly.#180212.

Blazer fra Vero Moda, skjorte fra Cubus, jeans fra Cubus, sko fra Nelly.inspirasjon#1.
#150212.Lue fra Gina Tricot, jakke fra Sør-Korea, skjorte fra Gina Tricot, jeans fra Cubus.velkommen.

Heia. Velkommen til min nye blogg! Mitt navn er Kine Emelie, og jeg er ei sytten år gammel jente fra Trøndelag. Jeg bor i Trondheim for tiden og om jeg skal beskrive meg selv må det vel bli at jeg er en drømmer. Jeg drømmer om alt og ingenting. Blant annet om å reise verden rundt, noe jeg gjerne skulle gjort nå med en eneste gang. Ellers studerer jeg andreåret medier og kommunikasjon på videregående og jeg er veldig interessert i fotografi og mote. Håper du liker bloggen! Følg meg med bloglovin ved å klikke her!

Les mer i arkivet » Mars 2012 » Februar 2012

Photobucket
min profil


kategorier.


bloglovin


hits