the voguette. -
ny blogg.#050312.
Fuskepels fra Zara, skjorten er vintage, beltet er vintage, bukse fra H&M, boots fra Roots.inspirasjon#13.

min søndag.

Hei! I dag ble jeg vekket halv tolv til en herlig søndagsfrokost. Etter frokosten dro jeg på meg joggeskoene og la ut på en times powerwalk i det herlige "vårværet". Da jeg kom hjem lagde jeg laksewok til middag, og litt senere på kvelden fikk vi besøk av bestevenninna mi og familien hennes. Vi spiste ostekake og koste oss, og da de hadde dratt bakte jeg gulrotrundstykker. En herlig avslutning på en fin helg! Men nå skal jeg sove, ettersom jeg må opp ti på fem i morgen... God natt!inspirasjon#12.

tredje mars.

Hei! Min lørdag startet med at jeg ble vekket rundt halv tolv, og da lagde jeg meg en supergod frokost før jeg, mamma og pappa dro ut på en aldri så liten handlerunde. Vi var først på bruktbutikken her i bygda, hvor vi leverte inn en hel haug med gamle ting, i tillegg til å kjøpe litt "nytt", før turen gikk videre til matbutikken, hvor vi handlet inn til helga. Så ble det en snartur på Europris for å handle inn godteri, og etter det dro jeg og mamma til en butikk som heter Fruene i fjøset, hvor de selger klær, sko og interiørting, i tillegg til å drive en café. Jeg spiste en fantastisk pizzamuffins og mamma spiste en sjokoladecupcake! Så dro vi på Bunnpris, hvor jeg kjøpte meg syv meter (!!) silkebånd som jeg skal ha i flere skopar jeg har. Da vi kom hjem lagde jeg squashagne til middag, og på kvelden fikk jeg besøk av bestevenninna mi, Sigrid. Vi snakket, lo, så tv og spiste masse popcorn. Herlig lørdag!


#030312.Fuskepels fra Zara, skjerf fra H&M, t-skjorte fra H&M, bukse fra H&M, boots fra Roots.inspirasjon#11.

deadlinefredag.

Hola! I dag var jeg på skolen en kort stund, ettersom vi kun hadde to timer samfunnsfag + deadline på fiksjonsfilmen vår i media. Og ettersom gruppa mi ble ferdig med filmen i går, så leverte vi og dro klokken elleve. Jeg og Mia stakk til byen en tur, hvor vi vandret en stund rundt på Fretex og Antikvitetshuset Tordenskiold før vi gikk til Olavskvartalet og satte oss på en café som heter Latteliten. Der drakk vi hver vår gigantiske, ferskpressede appelsinjuice, før vi tok bussen hjem til Rissa. Da jeg kom hjem spiste jeg, mamma og pappa spaghetti og hjemmelagde kjøttboller til middag, og etter det har jeg ikke gjort stort. Kun lugget langflat på sofaen og sett på tv. Pluss spist frukt og litt sjokolade! Og nå har jeg store planer om å finne senga snart, slik at jeg kommer meg opp i nogenlunde rett tid i morgen. God natt! 


Bare dumt denne jakken var en barnejakke, og at jeg ikke vet hvilket kjønn tantebarnet mitt blir enda.. Ellers hadde den vel blitt med hjem!ny jakke.

Heia! I dag etter skolen var jeg og Mia en tur på Fretex, og der fant jeg en fantastisk jakke! Det er vel opprinnelig en slags dressjakke, men ettersom den er i ull og at den er såpass mye for stor til meg, så blir den en superkul ytterjakke nå til våren. Gleder meg til å kombinere dem! Den er akkurat passe maskulin og akkurat passe feminin. Just the way I like it. (Den kostet forresten 20 kroner!!!! Jøsses, som dama i kassen sa, haha)
inspirasjon#10.
#020312.
Lue fra Gina Tricot, fuskepels fra Vila, skjerf fra H&M, genser fra H&M, jeans fra Cubus, boots fra Roots.inspirasjon#9.første mars.

Heia! Den første dagen i mars har vært ganske slapp, men fin for min del. Den startet med at jeg forsov meg to timer, og dermed rakk jeg ikke gymmen, så jeg spiste en god frokost før jeg stakk en snartur til byen, hvor jeg prøvde en kjempefin kjole, men som jeg ikke hadde råd til... He-he. Deretter kom jeg meg på skolen til mediatimene, og der fikk gruppa mi ferdigstilt fiksjonsfilmen vi har jobbet med i tre uker! Herlig. Så dro jeg en snartur på butikken før jeg stakk hjem til leiligheten, og her har jeg vært siden. Jeg har rett og slett ikke gjort en dritt, bortsett fra å spise middag og frukt og å se en haug med episoder av Gossip Girl og The Bachelor. Og nå skal jeg se ferdig Criminal Minds før det er natta! Og i morgen er det helg igjen, jippiiii!!!

vil ha til våren.

For tiden har jeg lyst på hvite, blomstrete, mintgrønne, sjøblå, brune, babyrosa, slangeskinnsmønstrete og gule ting i garderoben min. Og spesielt disse plaggene, accessoriene og skoene hadde passet meg perfekt!

T-skjorte fra Rag and Bone, bukse fra Monki, sko fra Asos, skinnjakke fra Acne, klokke fra Mr Porter, skjørt fra Miu Miu, wedges fra Jeffrey Campbell, caps fra Obey, trøye fra Mulberry, boots fra Jeffrey Campbell, sko fra Jeffrey Campbell, smykke fra Kandee Art & Design, sandaler fra Bruuns Bazaar, veske fra 3.1 Phillip Lim.

Les mer i arkivet » Mars 2012 » Februar 2012

Photobucket
min profil


kategorier.


bloglovin


hits